Snack med røget laks, agurk og citruscreme

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Snack med røget laks, agurk og citruscreme
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

100 g røget laks1/2 agurkSmørstegte flûtes:1 groft flûte25 g smørHavsaltCitruscreme:100 g flødeost naturel1 spsk revet citronskal2 spsk citronsaft2 spsk finthakket rødløg2 spsk purløgSalt og peberPynt: Purløg

Sådan gør du

Skær flûte i 12 skiver og varm en pande op med smør. Steg skiver af flûte på panden ved medium varme, til de er gyldne og sprøde. Drys med havsalt. Læg brødet på køkkenrulle til afkøling. Til citruscremen blandes flødeost, citronskal, citronsaft, rødløg, purløg, salt og peber. Smag den til. Skær laksen i passende stykker efter brødets størrelse. Lav strimler af agurk med en tyndskræller. Anret skiver af ristet flûte med citruscreme, et stykke røget laks og agurkestrimler på et fad.

Pynt med purløg.

 

Energi pr. person: 1039 kJ/247 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 8,0 g

Fedt: 13,0 g

Kulhydrat: 12,0 g