Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
Specialøl
Forskellige øltyper
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Snack med røget laks, agurk og citruscreme
Snack med røget laks, agurk og citruscreme
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
0.5 agurk
100 g røget laks
smørstegte flutes
1 groft flute
25 g smør
havsalt
citruscreme
100 g Buko® flødeost naturel 25%
1 spsk revet citronskal (usprøjtet)
2 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk finthakket rødløg
2 spsk purløg
salt & sort peber
pynt: purløg
SÅDAN GØR DU
1.
Skær flûte i 12 skiver og varm en pande op med smør.
2.
Steg skiver af flûte på panden ved medium varme, til de er gyldne og sprøde.
3.
Drys med havsalt.
4.
Læg brødet på køkkenrulle til afkøling.
5.
Til citruscremen blandes flødeost, citronskal, citronsaft, rødløg, purløg, salt og peber.
6.
Smag den til.
7.
Skær laksen i passende stykker efter brødets størrelse.
8.
Lav strimler af agurk med en tyndskræller.
9.
Anret skiver af ristet flûte med citruscreme, et stykke røget laks og agurkestrimler på et fad.
10.
Pynt med purløg.
Fisk og skaldyr
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3544 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
692 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
15.8 %
6.4 g
Kulhydrat:
25.6 %
10.4 g
Fedt:
58.6 %
11.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;