HjemOpskrifterSnack med røget laks, agurk og citruscreme

Snack med røget laks, agurk og citruscreme

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.5 agurk
  • 100 g røget laks
smørstegte flutes
  • 1 groft flute
  • 25 g smør
  • havsalt
citruscreme
  • 100 g Buko® flødeost naturel 25%
  • 1 spsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk finthakket rødløg
  • 2 spsk purløg
  • salt & sort peber
  • pynt: purløg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær flûte i 12 skiver og varm en pande op med smør.

  • 2.
    Steg skiver af flûte på panden ved medium varme, til de er gyldne og sprøde.

  • 3.
    Drys med havsalt.

  • 4.
    Læg brødet på køkkenrulle til afkøling.

  • 5.
    Til citruscremen blandes flødeost, citronskal, citronsaft, rødløg, purløg, salt og peber.

  • 6.
    Smag den til.

  • 7.
    Skær laksen i passende stykker efter brødets størrelse.

  • 8.
    Lav strimler af agurk med en tyndskræller.

  • 9.
    Anret skiver af ristet flûte med citruscreme, et stykke røget laks og agurkestrimler på et fad.

  • 10.
    Pynt med purløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3544 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
692 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 15.8 %6.4 g
Kulhydrat: 25.6 %10.4 g
Fedt: 58.6 %11.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;