Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Specialøl
Grillinspiration
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Spidsbryst med pickles og peberrod
Spidsbryst med pickles og peberrod
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
kalvebryst uden ben
800 g
løg
1 stk
gulerod
1 stk
timianblad
1 stk
peberkorn
10 stk
tør hvidvin
0.5 flaske
vand
0
salt & sort peber
0
syltet drueagurk
0
frisk peberrod
0
Sådan gør du
1.
Kom brystet i en gryde og dæk det med vand.
2.
Kom gulerod, løg, timian, hvidvin og peberkorn ved.
3.
Bring i kog.
4.
Skum for urenheder og lad det simre ca. 3 timer til kødet er mørt.
5.
Tag det af blusset og lad det køle af i lagen til næste dag.
6.
Tag de op af lagen og skær det i skiver.
7.
Server på et godt rugbrød med pickles og masser af friskhøvlet peberrod.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10621 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
797 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.3 g
Protein:
23.9 %
11.2 g
Kulhydrat:
2.4 %
1.1 g
Fedt:
63.6 %
13.7 g
Alkohol:
10.1 %
2.7 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;