HjemOpskrifterSpidsbryst med pickles og peberrod

Spidsbryst med pickles og peberrod

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • kalvebryst uden ben800 g
  • løg1 stk
  • gulerod1 stk
  • timianblad1 stk
  • peberkorn10 stk
  • tør hvidvin0.5 flaske
  • vand0
  • salt & sort peber0
  • syltet drueagurk0
  • frisk peberrod0

Sådan gør du

  • 1.
    Kom brystet i en gryde og dæk det med vand.

  • 2.
    Kom gulerod, løg, timian, hvidvin og peberkorn ved.

  • 3.
    Bring i kog.

  • 4.
    Skum for urenheder og lad det simre ca. 3 timer til kødet er mørt.

  • 5.
    Tag det af blusset og lad det køle af i lagen til næste dag.

  • 6.
    Tag de op af lagen og skær det i skiver.

  • 7.
    Server på et godt rugbrød med pickles og masser af friskhøvlet peberrod.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10621 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
797 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.3 g
Protein: 23.9 %11.2 g
Kulhydrat: 2.4 %1.1 g
Fedt: 63.6 %13.7 g
Alkohol: 10.1 %2.7 g
;