Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Spidsbryst med pickles og peberrod
Spidsbryst med pickles og peberrod
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
ca. ⅘ kg kalvebryst uden ben
1 zittauerløg
1 gulerod
1 frisk timiankvist
10 peberkorn
½ flaske tør hvidvin
vand
salt & sort peber
syltede drueagurker
frisk peberrod
SÅDAN GØR DU
1.
Kom brystet i en gryde og dæk det med vand.
2.
Kom gulerod, løg, timian, hvidvin og peberkorn ved.
3.
Bring i kog.
4.
Skum for urenheder og lad det simre ca. 3 timer til kødet er mørt.
5.
Tag det af blusset og lad det køle af i lagen til næste dag.
6.
Tag de op af lagen og skær det i skiver.
7.
Server på et godt rugbrød med pickles og masser af friskhøvlet peberrod.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10597 kj / 2533 kcal
Næringsindhold pr. 100g
799 kj / 191 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.3 g
Protein:
24.1 %
11.3 g
Kulhydrat:
1.9 %
0.9 g
Fedt:
63.9 %
13.8 g
Alkohol:
10.1 %
2.7 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;