HjemOpskrifterSpidsbryst med pickles og peberrod

Spidsbryst med pickles og peberrod

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • ca. ⅘ kg kalvebryst uden ben
  • 1 zittauerløg
  • 1 gulerod
  • 1 frisk timiankvist
  • 10 peberkorn
  • ½ flaske tør hvidvin
  • vand
  • salt & sort peber
  • syltede drueagurker
  • frisk peberrod

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom brystet i en gryde og dæk det med vand.

  • 2.
    Kom gulerod, løg, timian, hvidvin og peberkorn ved.

  • 3.
    Bring i kog.

  • 4.
    Skum for urenheder og lad det simre ca. 3 timer til kødet er mørt.

  • 5.
    Tag det af blusset og lad det køle af i lagen til næste dag.

  • 6.
    Tag de op af lagen og skær det i skiver.

  • 7.
    Server på et godt rugbrød med pickles og masser af friskhøvlet peberrod.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10597 kj / 2533 kcal
Næringsindhold pr. 100g
799 kj / 191 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.3 g
Protein: 24.1 %11.3 g
Kulhydrat: 1.9 %0.9 g
Fedt: 63.9 %13.8 g
Alkohol: 10.1 %2.7 g
;