Suppe

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • spidskål1 stk
  • løg1 stk
  • knoldselleri1 stk
  • flået tomat1 dåse
  • grøntsagsbouillon ca. 1 pr. 0.5 liter vand3
  • gulerødder400 g
  • vand1.5 liter

Sådan gør du

  • 1.
    Rens, skræl og skær alt i mundrette stykker.

  • 2.
    Kog til grøntsagerne er møre og smag suppen til med salt og peber. Server evt. et groft brød evt gratineret med lidt ost til suppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2573 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
66 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.5 g
Protein: 16 %0.6 g
Kulhydrat: 74.3 %2.9 g
Fedt: 9.7 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;