Suppe

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spidskål
  • 1 løg
  • 1 knoldselleri
  • 1 dåse flået tomat
  • 3 grøntsagsbouillon ca. 1 pr. 0.5 liter vand
  • 400 g gulerødder
  • 1.5 liter vand

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rens, skræl og skær alt i mundrette stykker.

  • 2.
    Kog til grøntsagerne er møre og smag suppen til med salt og peber. Server evt. et groft brød evt gratineret med lidt ost til suppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2573 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
66 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 16 %0.6 g
Kulhydrat: 74.3 %2.9 g
Fedt: 9.7 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;