HjemOpskrifterThai frikadeller på spyd

Thai frikadeller på spyd

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • hakket grisekød400 g
  • sojasauce2 spsk
  • frisk rød chilipeber uden kerner0.5 stk
  • fed hvidløg1 stk
  • frisk koriander1 spsk
  • groft salt1 tsk
  • friskkværnet peber0.5 tsk
  • æg1 stk
  • hvedemel2 spsk
  • mælk1 dl
  • peberfrugter2 stk
  • træspyd8 stk

Sådan gør du

  • 1.
    Rør hakket svinekød sammen med soja, hakket chili, hvidløg og koriander samt salt og peber.

  • 2.
    Tilsæt æg, mel og derefter mælk og bland det godt.

  • 3.
    Lad det hvile 30 min. i køleskabet.

  • 4.
    Form farsen til små kugler og steg dem på en pande i 3-5 min.

  • 5.
    Sæt dem skiftevis på grillspydene, som har ligget i vand, med stykker af peberfrugt.

  • 6.
    Steges et par min. i ovnen ved 220 grader.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3419 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
367 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.8 g
Protein: 50 %10.8 g
Kulhydrat: 16 %3.4 g
Fedt: 34 %3.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;