Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Grillinspiration
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Torsk med puré af græskar og gulerødder
Torsk med puré af græskar og gulerødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
torsk med skind
700 g
lille løg
1 stk
fed hvidløg
2 stk
hokkaido græskar
1 stk
gulerødder
6 stk
smør
100 g
æbleeddike
0.3 dl
vand
1.5 dl
Sådan gør du
1.
Hak løg og hvidløg groft.
2.
Skræl gulerødder og befri græskar for skræl og kerner.
3.
Skær dem i grove stykker.
4.
Brun løg og hvidløg i smørret.
5.
Tilsæt græskar og gulerødder og lad det simre ved svag varme ca. 10-15 min.
6.
Kom vand og æbleeddike ved og damp grøntsagerne møre.
7.
Blend puréen med en stav blender og smag til med salt og peber.
8.
Varm olie på en pande og kom lidt salt på for at sikre at skindet bliver sprødt.
9.
Steg fisken med skindsiden nedad i ca. 4-5 min.
10.
Vend den og steg ca. 1 minut.
11.
Anret med puré i bunden af tallerkenen og fisken ovenpå.
12.
Server med et godt brød.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6765 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
280 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.9 g
Protein:
35.5 %
5.9 g
Kulhydrat:
16.6 %
2.7 g
Fedt:
47.9 %
3.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;