HjemOpskrifterTorsk med puré af græskar og gulerødder

Torsk med puré af græskar og gulerødder

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • torsk med skind700 g
  • lille løg1 stk
  • fed hvidløg2 stk
  • hokkaido græskar1 stk
  • gulerødder6 stk
  • smør100 g
  • æbleeddike0.3 dl
  • vand1.5 dl

Sådan gør du

  • 1.
     Hak løg og hvidløg groft.

  • 2.
    Skræl gulerødder og befri græskar for skræl og kerner.

  • 3.
    Skær dem i grove stykker.

  • 4.
    Brun løg og hvidløg i smørret.

  • 5.
    Tilsæt græskar og gulerødder og lad det simre ved svag varme ca. 10-15 min.

  • 6.
    Kom vand og æbleeddike ved og damp grøntsagerne møre.

  • 7.
    Blend puréen med en stav blender og smag til med salt og peber.

  • 8.
    Varm olie på en pande og kom lidt salt på for at sikre at skindet bliver sprødt.

  • 9.
    Steg fisken med skindsiden nedad i ca. 4-5 min.

  • 10.
    Vend den og steg ca. 1 minut.

  • 11.
    Anret med puré i bunden af tallerkenen og fisken ovenpå.

  • 12.
    Server med et godt brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6765 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
280 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.9 g
Protein: 35.5 %5.9 g
Kulhydrat: 16.6 %2.7 g
Fedt: 47.9 %3.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;