Jul

Jul i SPAR

Gør klar til en fantastisk jul med SPAR ved din side. Udforsk vores opskrifter på både julegodter og julemad, deltag i vores julekalender eller find din lokale SPAR, så du nemt kan blive klar til julens mange festligheder.

Julen er hjerternes fest

Julen er hjerternes fest, men for mange er julen også en meget travl tid. Vi løber rundt efter julegaver, forsøger at få styr på alle julearrangementerne og planlægger den store aften med familien - og her er det vigtigt, at vi altid husker hyggen. 

Hygge er et fænomen, som vi er særlig kendt for i Danmark. Et begreb vi især bruger, når det er jul, på trods af de mange gøremål. Hos SPAR vil vi gerne bidrage til, at du og din familie får det bedste ud af den hyggeligste tid på året. Derfor har vi samlet inspiration og ideer til, hvad de mørke dage og tiden sammen kan bruges til, når ikke det danske vejr byder på kælkebakker.

Julebag og konfekt

For mange er julegodter en obligatorisk del af den søde juletid. Julebag er derfor en oplagt aktivitet, når ventetiden skal udnyttes. Herunder finder du et par af vores vores juleopskrifter, der normalt falder i god jord hos både små og store julenisser.

Julesmåkager

Julesmåkager

Disse lækre julesmåkager med chokoladeovertræk er nemme at lave, men svære at holde fingrene fra. Det er faktisk meget muligt, at du allerede ligger inde med de fleste af ingredienserne, så der er ingen undskyldning for at udskyde julebagningen længere. Og mens dejen til julesmåkagerne hviler på køl, er det oplagt at smutte efter chokolade og noget lunt at drikke.

 

Se opskriften her

Konfekt med nougat og salte sukkermandler

Julekonfekt med marcipan

Nougat og marcipan er en fantastisk kombination, og det gode ved konfekt er, at det kan holde sig et godt stykke tid i køleskabet. Så kan man jo altid snige sig ud, når børnene er puttet og lade sig forkæle med vores udgave af julekonfekt med nougat og salte sukkermandler. MUMS! 

 

Se opskriften her

Børnegløgg

Børnegløgg

Gløgg er også for børn! Vi husker vel alle, hvordan det er at være barn og ikke må få alle de lækre ting, som de voksne må. Med denne udgave af gløgg kan børnene også varme hænderne også få lidt lunt at drikke til julesmåkagen eller æbleskiverne.

 

Se opskriften her

Æbleskiver fra Grøn Balance

De klassiske æbleskiver

Er du typen, der godt kan lide at trække i forklædet? Så er det nu, du skal forsøge dig med hjemmelavede æbleskiver med flormelis og marmelade til. Skal den klassiske æbleskive have en opgradering, så prøv at dyp dem i en lækker smørbar chokolade… Så er der ro på hele familien!

Skal det være så nemt som muligt, så finder du selvfølgelig også de færdige æbleskiver i vores kølediske, som blot skal varmes og serveres. Hos SPAR finder du det hele.

Julemad til julebordet

December byder ikke kun på julegodter, men også lækker julemad i rigelige mængder. Julebordet skal have en masse velsmagende at byde på hele december. Hvad enten det er julefrokost, juleaften eller til første Juledag. 

Forsøg dig med opskrifterne herunder eller udforsk vores opskriftsunivers for inspiration til flere juleretter.

 

SPAR SAMMEN i december

Vind præmier i SPARs julekalender

Fra den 1. december kan du hver dag vinde præmier i vores julekalender. Åbn dagens låge i SPAR SAMMEN appen og spil med om mere end 5.000 præmier hver dag frem mod juleaften.

 

Download app'en her

Få et lift hjem til jul fredag d. 22. december

Igen i år kan du komme hjem til jul med SPARs julebus. Turen er som altid gratis, og vi sørger for, at du kommer trygt hjem til juleaften – fyldt op på både juleglæde og julegodter. Læs mere om de enkelte ruter og book din plads herunder. 

 

Bookingen lukkede 4. december 2023

Se vores juleavis

Som altid byder også vores juleavis på lækkert kød, frisk frugt og grønt og meget meget mere. Se de gode priser på julens varer her.
Læs her
Spar ugens avis
;