Læs avisen med SPAR SAMMEN

SPAR SAMMEN - Ugens avis ved hånden

Hent SPARs fordelsapp SPAR SAMMEN og nyd godt at dine fordele allerede i dag

Medlemsfordele du ikke vil gå glip af!

Vi giver dig muligheden for at nyde godt en række fordele, hvis du henter fordelsappen SPAR SAMMEN og opretter en profil.   Hver uge ligger der en række varer i appen. Hvis du tilføjer dit betalingskort og aktivere kuponerne, får du varerne til den særlige medlemspris, når du betaler i kassen.
Ugens avis

HENT APPEN I DAG

Send en SMS med SPAR til 1234 og du modtager et link direkte at downloade appen.
Fordelsapp SPAR SAMMEN
Velkomstrabat med fordelsapp

20% i velkomstrabat*

Når du tilmelder dig SPAR SAMMEN, giver vi dig 20% rabat første gang du handler med din app. Download appen allerede nu og husk at oprette dig med dit betalingskort og aktivere medlemspriserne i appen.

 

*Gælder kun medlemmer af SPAR SAMMEN. Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og via push besked i app. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter i SPAR SAMMEN appen eller periodevise skrabelodder og rabatkuponer.

Der gives ikke rabatmærker ved køb af tobak, spil, tips og lotto. Rabatten gælder kun for ét køb. Der gives rabat på købet for op til 2.000 kroner. Der udløses ikke rabat til debetkunder eller ved køb af mad ud af huset, spiritus, tobak, apotek og håndkøbsmedicin, aviser, ugeblade, magasiner, frimærker, spil, tips og lotto, oplevelsespakker, gavekort, taletidskort, modermælkserstatning, brændstof, flaske- og gaspant, samt ja-tak priser.

SPIL & VIND

I SPAR SAMMEN appen kan du også spille sjove og underholdende spil og er du rigtig heldig, kan du vinde varer fra butikken! Husk at dit betalingskort skal være tilknyttet for at kunne deltage i spil og afhente dine præmier.
SPAR SAMMEN

SPAR SAMMEN FORDELSAPP

Digitale kvitteringer

Digitale kvitteringer

I SPAR SAMMEN appen bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine kvitteringer bliver automatisk gemt i appen.
Du kan også altid se dine besparelser og holde øje med dit samlede forbrug.

Kuponer i app

Medlemspriser

Hver uge får du særlige medlemspriser, som kun gælder for dig, der er tilmeldt SPAR SAMMEN. Se ugens aktuelle medlemspriser i ugens avis eller ved at trykke på %-ikonet nederst i appen. Ugens medlemspriser gælder i alle SPAR-butikker og er kun gældende i den pågældende uge.

Find butik og se åbningstider

Find butik og se åbningstider

Du kan altid finde den SPAR-butik, som er nærmest dig, ved at kigge i SPAR SAMMEN appen. Tryk på de tre prikker nederst i appen og vælg ”Find butik og åbningstider".

HENT APPEN I DAG

Send en SMS med SPAR til 1234 og du modtager et link direkte at downloade appen.
Fordelsapp SPAR SAMMEN

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får om appen
Læs mere her

Du kan læse vores vilkår for medlemskab HER

;