Sådan gør du
Tilberedning
1.
Placer glassene i fryseren.
2.
Pisk fløden til skum og kom det i en sprøjtepose med stjernetylle.
3.
Blend is og kakao i cirka 10 sekunder, eller indtil milkshaken er glat og cremet.
4.
Hæld milkshaken i to glas og fordel flødeskummet ovenpå.
5.
Pynt med chokoladesauce, kiks og vaffelrør – og server med det samme.
Denne opskrift er udarbejdet af Arla
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5380 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
828 kj / 0 kcal
EnergifordelingFiber: | - | 0.0 g |
Protein: | 6.1 % | 3.0 g |
Kulhydrat: | 27.9 % | 13.6 g |
Fedt: | 66 % | 14.8 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |