Specialøl

Velkommen til SPARs specialølunivers

Specialøl i SPAR

 

Gå på opdagelse i specialøllens verden og bliv klogere på både hvad specialøl egentlig er for noget, hvordan det brygges, med hvilke råvarer og forskellene på de forskellige øltyper.

Og du kan også finde inspiration til, hvordan du matcher øl med mad, så den samlede måltidsoplevelse bliver endnu bedre.

God fornøjelse!

Eksperten

Sig hej til Bjarke!

 

Øleksperten Bjarke Bundgaard har en enorm viden om øl - og den deler han ud af i små videoer her på siden, så du kan lære meget mere om specialøllens forunderlige verden.  

 

 

Eksperten
Nysgerrig på øl?

Øl og mad

- det perfekte match!

Men hvilken øl passer til hvilken ret? Det kan du lære meget mere om her, samt lade dig inspirere i vores opskrifter, der alle bliver bedre med en øl til.

 

Læs mere

Råvarer og brygproces

Er du nysgerrig på øl?

Øl har eksisteret længe og har en meget lang historie – faktisk over 13.000 år! Men hvad er øl egentligt? Hvordan brygges det og hvilke ingredienser er der i? Alt dette kan du blive meget klogere på.

 

Læs mere

 

Brygprocessen

Gå på opdagelse i øltyperne

Indiaipaleles

India Pale Ales

Læs mere
Pilsner og lager

Pilsner og Lager

Læs mere
Stout Porter

Stout og Porter

Læs mere
Mørke Ales

Mørke Ales

Læs mere

 

Vil du holde ølsmagning?

Hvad er hyggeligere end at smage på øl med venner og familie? Her kan du printe vores smageskema, så I kan vurdere hver øl i forhold til forskellige karakteristika og pointgive den.

Hent skema

Smageskema
;