HjemOpskrifterFrankfurtere med grøn kartoffelsalat

Frankfurtere med grøn kartoffelsalat

Måltidstype:
Hovedret
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
GRØN KARTOFFELSALAT
  • små kartofler1 kg
  • grøn asparges1 bundt
  • kapers3 spsk
  • ærter i bælg150 g
  • radiser100 g
  • feta150 g
  • purløg1 håndfuld
DRESSING
  • creme fraiche 18%1.5 dl
  • mayonnaise1.5 spsk
  • dijonsennep1 tsk
  • grov sennep1 spsk
  • citronsaft1 tsk
  • sukker1 tsk
  • fint salt og peber1 knivspids
TILBEHØR
  • evt. focacciabrød1

Sådan gør du

  • 1.
    Skyl og kog kartoflerne i letsaltet vand så der stadig er bid i dem.

  • 2.
    Skyl og knæk bunden af aspargesene, hvor de naturligt vil knække.

  • 3.
    Grill de grønne asparges hurtigt på grillen, over bål, eller blancher dem kort.

  • 4.
    Bælg de friske ærter eller skær sugar snaps ærterne i skrå grove skiver.

  • 5.
    Skyl radiserne godt og skær dem i tynde skiver.

  • 6.
    Kom dem i koldt vand til de skal bruges, så holder de sig sprøde.

  • 7.
    Bland creme fraiche, mayonnaise, dijonsennep samt grov sennep sammen.

  • 8.
    Smag til med citronsaft, et nip sukker, salt og peber.

  • 9.
    Skær kartoflerne i mundrette stykker og vend i dressingen.

  • 10.
    Skær de grillede asparges i passende stykker og tilsæt i salaten.

  • 11.
    Vend kapers, ærter og radiser i.

  • 12.
    Top med feta- eller salatost samt hakket purløg.

  • 13.
    Grill GØL Frankfurtere på grillen eller over bål til de er sprøde, gyldne og skindet godt karamelliseret.

  • 14.
    Følg evt. vores tilberedningsguide her for at få de mest saftige og sprøde pølser.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7156 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
379 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.6 g
Protein: 14.2 %3.2 g
Kulhydrat: 48.9 %10.9 g
Fedt: 36.9 %3.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;