Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Grillinspiration
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Frikadeller med ovnbagt mos
Frikadeller med ovnbagt mos
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
hakket grise- og kalvekød (ca. 10 % fedt) og flæsk
500 g
løg
2 stk
gulerødder
2 stk
æg
2 stk
hvedemel
1 dl
smør og olie til stegning
0
kartofler
400 g
græskar (gerne hokkaido)
1 stk
smør
100 g
mælk
2 dl
æbleeddike
0.5 dl
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Skræl gulerødder og riv dem på et rivejern
2.
Hak løg
3.
Rør hakket kød, æg, mælk, mel salt og peber sammen til en fars Sæt på køl
4.
Halver græskarret og tag indmaden ud (gem evt. kernerne og bag dem i ovnen med lidt olie og salt)
5.
Skræl kartoflerne og skær græskarret i mindre stykker Kog dem møre i en gryde med vand
6.
Kog dem møre i en gryde med vand Hæld vandet fra
7.
Mos det til en grov puré og rør mælk, smør, æbleeddike, salt og peber i
8.
Tag farsen ud af køleskabet og form dem til frikadeller
9.
Steg dem i halvt olie og halvt smør ca. 5 min. på hver side
10.
Mosen kommes i et ildfast fad og bages ca. 15 min ved 200 grader
11.
Server retten med en god salat.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11038 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
405 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.3 g
Protein:
22.4 %
5.3 g
Kulhydrat:
28.9 %
6.9 g
Fedt:
48.7 %
5.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;