Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
500 g hk kalv og flæsk eller hk svinekød
2 løg
2 gulerødder
2 æg
1 dl mel
smør og olie til stegning
400 g kartofler
1 græskar (gerne hokkaido)
100 g smør
2 dl mælk
0.5 dl æbleeddike
salt + peber

Frikadeller med ovnbagt mos

Sådan skal du gøre: 
  1. Skræl gulerødder og riv dem på et rivejern
  2. Hak løg
  3. Rør hakket kød, æg, mælk, mel salt og peber sammen til en fars
  4. Sæt på køl
  5. Halver græskarret og tag indmaden ud (gem evt. kernerne og bag dem i ovnen med lidt olie og salt)
  6. Skræl kartoflerne og skær græskarret i mindre stykker
  7. Kog dem møre i en gryde med vand
  8. Hæld vandet fra
  9. Mos det til en grov puré og rør mælk, smør, æbleeddike, salt og peber i
  10. Tag farsen ud af køleskabet og form dem til frikadeller
  11. Steg dem i halvt olie og halvt smør ca. 5 min. på hver side
  12. Mosen kommes i et ildfast fad og bages ca. 15 min ved 200 grader

Server retten med en god salat.   

 

Energi pr. person: 2876 Kj/ 685 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Kulhydrat: 7,0 g

Fedt: 6,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN