Sådan gør du
- Skræl gulerødder og riv dem på et rivejern
- Hak løg
- Rør hakket kød, æg, mælk, mel salt og peber sammen til en fars
- Sæt på køl
- Halver græskarret og tag indmaden ud (gem evt. kernerne og bag dem i ovnen med lidt olie og salt)
- Skræl kartoflerne og skær græskarret i mindre stykker
- Kog dem møre i en gryde med vand
- Hæld vandet fra
- Mos det til en grov puré og rør mælk, smør, æbleeddike, salt og peber i
- Tag farsen ud af køleskabet og form dem til frikadeller
- Steg dem i halvt olie og halvt smør ca. 5 min. på hver side
- Mosen kommes i et ildfast fad og bages ca. 15 min ved 200 grader
Server retten med en god salat.
Energi pr. person: 2876 Kj/ 685 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Kulhydrat: 7,0 g
Fedt: 6,5 g