Galia melonsalat med parmaskinke

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 galia melon – uden kerner og skind ca. 900 g.8 skiver parmaskinke ca. 100 g250 g. mozzarellaost brækket i grove stykker4 spsk. olivenolie1 spsk. rød balsamicoSalt og kværnet peber1 potte frisk basilikum

Sådan gør du

Skræl og skær melonen i tynde både. Anret skiverne på et stort fad. Fordel parmaskinke og mozzarella oven på melonskiverne. Pisk olivenolie og balsamico sammen og smag til med salt og peber. Hak basilikum groft og drys det over salaten. Hæld dressingen over og drys med kværnet peber. Server salaten med brød, og som tilbehør til alt slags grillet kød.

Energi pr. person:
1674 kJ (398 kcal)

Energifordeling pr. 100 g:
Protein: 12,6 %
Fedt: 39,4 %
Kulhydrat: 48 %