Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Specialøl
Grillinspiration
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Grillpølser med grillede asparges, tomat-bearnaise og purløg
Grillpølser med grillede asparges, tomat-bearnaise og purløg
Måltidstype:
Hovedret
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
TOMAT-BEARNAISE
æg
1 stk
æggeblomme
1 stk
hvidvin
2 spsk
eddike
1 spsk
smør (smeltet)
150 g
SERVERING
tomater (skåret i små tern)
2 stk
purløg (snittet)
2 spsk
focacciabrød
1 stk
TILBEHØR
asparges
1 bundt
Sådan gør du
1.
GRILLPØLSER
2.
GØL Grillpølser grilles langsomt ved svag varme.
3.
TILBEHØR
4.
Grill asparges brudt ved roden grilles ved medium varme i 6-7 min.
5.
TOMAT-BEARNAISE
6.
Varm sagte op under konstant omrøring.
7.
Når massen bliver til en let skum tilsættes den lune smør gradvist.
8.
Pas på, at saucen ikke bliver for varm.
9.
SERVERING
10.
Anret de grillede Gøl pølser med asparges overtrukket med bearnaise og strøet med tomat og purløg.
11.
Servér med godt focaccia-brød eller lignende.
Salater
Sommer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7362 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1191 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.1 g
Protein:
6.5 %
4.5 g
Kulhydrat:
24.8 %
17.4 g
Fedt:
67.5 %
21.8 g
Alkohol:
1.2 %
0.5 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;