HjemOpskrifterGrillpølser med grillede asparges, tomat-bearnaise og purløg

Grillpølser med grillede asparges, tomat-bearnaise og purløg

Måltidstype:
Hovedret
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
TOMAT-BEARNAISE
  • æg1 stk
  • æggeblomme1 stk
  • hvidvin2 spsk
  • eddike1 spsk
  • smør (smeltet)150 g
SERVERING
  • tomater (skåret i små tern)2 stk
  • purløg (snittet)2 spsk
  • focacciabrød1 stk
TILBEHØR
  • asparges1 bundt

Sådan gør du

  • 1.
    GRILLPØLSER

  • 2.
    GØL Grillpølser grilles langsomt ved svag varme.

  • 3.
    TILBEHØR

  • 4.
    Grill asparges brudt ved roden grilles ved medium varme i 6-7 min.

  • 5.
    TOMAT-BEARNAISE

  • 6.
    Varm sagte op under konstant omrøring.

  • 7.
    Når massen bliver til en let skum tilsættes den lune smør gradvist.

  • 8.
    Pas på, at saucen ikke bliver for varm.

  • 9.
    SERVERING

  • 10.
    Anret de grillede Gøl pølser med asparges overtrukket med bearnaise og strøet med tomat og purløg.

  • 11.
    Servér med godt focaccia-brød eller lignende.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7362 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1191 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.1 g
Protein: 6.5 %4.5 g
Kulhydrat: 24.8 %17.4 g
Fedt: 67.5 %21.8 g
Alkohol: 1.2 %0.5 g
;