Det skal du bruge
0-30 min
Tips til lidt ekstra:
Server skiver af steg med de bagte rodfrugter til og lidt syltede agurker ved siden af.

Grisekam med bagte rodfrugter
Sådan skal du gøre:
- Gnid kødet godt med havsalt – også godt ned i rillerne, så sværen bliver sprød.
- Kom stegen i en 180 grader varm ovn.
- Vask grøntsagerne grundigt og skær dem i mindre stykker.
- Bræk hvidløgene fra hinanden men behold skal på.
- Fordel det i et ildfast fad og kom hakket rosmarin, olivenolie, salt og peber ved.
- Når stegen har fået ca. 20 min kommes grøntsagerne i ovnen.
- Steg grøntsager og kød i ca. 40 min. til grøntsagerne er blevet sprøde og møre.
- Hvis sværen ikke er blevet sprød, kan man forsigtigt give den lidt grill i ovnen.
Energi pr. person: 3504 Kj/ 834 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,0 g
Kulhydrat: 5,0 g
Fedt: 11,0 g