Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Grisekam med bagte rodfrugter
Grisekam med bagte rodfrugter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
300 g majroer
svinekam på ca. 1 kg
300 g bagekartofler
300 g gulerødder
2 hele hvidløg
3 rosmarinkviste
3 spsk olivenolie
havsalt
sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Gnid kødet godt med havsalt – også godt ned i rillerne, så sværen bliver sprød.
2.
Kom stegen i en 180 grader varm ovn.
3.
Vask grøntsagerne grundigt og skær dem i mindre stykker.
4.
Bræk hvidløgene fra hinanden men behold skal på.
5.
Fordel det i et ildfast fad og kom hakket rosmarin, olivenolie, salt og peber ved.
6.
Når stegen har fået ca. 20 min kommes grøntsagerne i ovnen.
7.
Steg grøntsager og kød i ca. 40 min. til grøntsagerne er blevet sprøde og møre.
8.
Hvis sværen ikke er blevet sprød, kan man forsigtigt give den lidt grill i ovnen.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3782 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
362 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
7.6 %
1.6 g
Kulhydrat:
51.9 %
11.1 g
Fedt:
40.5 %
4.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;