Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Grillinspiration
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Grisekam med bagte rodfrugter
Grisekam med bagte rodfrugter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 person
2 personer
3 personer
4 personer
5 personer
6 personer
7 personer
8 personer
9 personer
10 personer
11 personer
12 personer
majroer
300 g
svinekam på ca. 1 kg
0
bagekartofler
300 g
gulerødder
300 g
hele hvidløg
2 stk
rosmarinkviste
3 stk
olivenolie
3 spsk
havsalt
0
sort peber
0
Sådan gør du
1.
Gnid kødet godt med havsalt – også godt ned i rillerne, så sværen bliver sprød.
2.
Kom stegen i en 180 grader varm ovn.
3.
Vask grøntsagerne grundigt og skær dem i mindre stykker.
4.
Bræk hvidløgene fra hinanden men behold skal på.
5.
Fordel det i et ildfast fad og kom hakket rosmarin, olivenolie, salt og peber ved.
6.
Når stegen har fået ca. 20 min kommes grøntsagerne i ovnen.
7.
Steg grøntsager og kød i ca. 40 min. til grøntsagerne er blevet sprøde og møre.
8.
Hvis sværen ikke er blevet sprød, kan man forsigtigt give den lidt grill i ovnen.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3782 kj / 903 kcal
Næringsindhold pr. 100g
362 kj / 86 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
2.1 g
Protein:
7.6 %
1.6 g
Kulhydrat:
51.9 %
11.1 g
Fedt:
40.5 %
4.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;