Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
1 grisekam på ca. 1 kg
300 g majroer
300 g bagekartofler
300 g gulerødder
2 hele hvidløg
3 kviste rosmarin
3 spsk olivenolie
Havsalt og peber
Tips til lidt ekstra: 

Server skiver af steg med de bagte rodfrugter til og lidt syltede agurker ved siden af.

Grisekam med bagte rodfrugter

Sådan skal du gøre: 
  1. Gnid kødet godt med havsalt – også godt ned i rillerne, så sværen bliver sprød.
  2. Kom stegen i en 180 grader varm ovn.
  3. Vask grøntsagerne grundigt og skær dem i mindre stykker.
  4. Bræk hvidløgene fra hinanden men behold skal på.
  5. Fordel det i et ildfast fad og kom hakket rosmarin, olivenolie, salt og peber ved.
  6. Når stegen har fået ca. 20 min kommes grøntsagerne i ovnen.
  7. Steg grøntsager og kød i ca. 40 min. til grøntsagerne er blevet sprøde og møre.
  8. Hvis sværen ikke er blevet sprød, kan man forsigtigt give den lidt grill i ovnen.

 

Energi pr. person: 3504 Kj/ 834 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,0 g
Kulhydrat: 5,0 g

Fedt: 11,0 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN