HjemOpskrifterNudelsuppe med kød af gris

Nudelsuppe med kød af gris

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
1 person
2 personer
3 personer
4 personer
5 personer
6 personer
7 personer
8 personer
9 personer
10 personer
11 personer
12 personer
  • hakket grisekød (ca. 12% fedt)500 g
  • champignoner250 g
  • røde peberfrugter2 stk
  • vand1 liter
  • ægnudler300 g
  • forårsløg2 bundt
  • fed hvidløg3 stk
  • sojasauce1 dl
  • limefrugt1 stk
  • sød chilisauce2 spsk
  • bundt frisk koriander1 bæger

Sådan gør du

  • 1.
    Lad en stor gryde blive godt varm.

  • 2.
    Kom kødet i gryden og vend det til det har ændret farve.

  • 3.
    Tilsæt champignoner i skiver og peberfrugterne i små tern og steg det sammen med kødet i ca. 1 min.

  • 4.
    Tilsæt vand og bring i kog.

  • 5.
    Tilsæt nudlerne når suppen koger og kog dem det antal min., der er angivet på pakken.

  • 6.
    Kom forårsløg i skiver, finthakket hvidløg og sojasauce i suppen og smag til med salt, limesaft og sød chilisauce.

  • 7.
    Anret suppen i skåle og drys evt. med grofthakkede koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9840 kj / 2350 kcal
Næringsindhold pr. 100g
356 kj / 85 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.0 g
Protein: 28 %5.9 g
Kulhydrat: 46 %9.6 g
Fedt: 26 %2.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
2 stemmer
;