HjemOpskrifterØkologisk grønne eggwraps med sprøde grøntsager
Økologisk grønne eggwraps med sprøde grøntsager
Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
Ingredienser
12 stk
Wraps:
øko mælk2 dl
øko babyspinatblade50 g
øko æg3 stk
salt1 knivspids
øko hvedemel100 g
olivenolie1
Fyld:
øko hjertesalat1 stk
øko agurk0.5 stk
øko rød peberfrugt0.5 stk
øko yoghurt 10%2 dl
øko fed hvidløg1 stk
salt og peber0
øko stærk chilisauce0
Sådan gør du
1.
Wraps:
Blend mælk med spinat.
2.
Pisk spinatmælken med æg, salt og hvedemel.
3.
Varm en pande op (gerne slip-let), kom en smule olie på og steg 10-12 tynde wraps.
4.
Brug dem med det samme eller gem dem i en frysepose eller en plastbøtte på køl, hvis du vil bruge dem i madpakken eller bare være klar til en nem snack eller morgenmad.
5.
Fyld:
Snit salaten.
6.
Skær agurk og peberfrugt i smalle strimler.
7.
Rør yoghurt eller cremefraiche med lidt revet hvidløg og smag dressingen til med salt og peber.
8.
Smag til med lidt chilisauce, hvis I vil have dem lidt spicy.
9.
Fyld grøntsager og dressing i wrappen og servér straks, evt. med chilisauce til.
10.
TIP: De grønne eggwraps kan bruges i stedet for tortillas, fx til kød- eller bønnefyld til aftensmad.
11.
TIP TIP: Disse wraps er små og gode som en snack eller en del af en madpakke.
12.
Men du kan sagtens lave dem stor på en stor pande.
13.
Når du vælger at skrue op for det grønne og økologien på tallerkenen, så gør du noget godt for vores klima, og du sparer dig selv, naturen og vores grund vand for sprøjtegifte.