Rør dadler, gulerod, æble, havregryn, chiafrø, kanel og kardemomme med drik eller mælk og krydr med et nip salt.
7.
Rør rosiner i.
8.
Fordel grøden i 4 glas eller skåle, dæk dem til og sæt dem på køl til næste morgen.
9.
Rist nødderne i ovnen i 12-15 minutter ved 150 grader varmluft eller på en tør, varm pande i 2-6 minutter.
10.
Ristede nødder opbevares ved stuetemperatur og smager ekstra godt!
Servering:
Hak hasselnødderne og top dem på grøden.
11.
Tilsæt yoghurt og evt. lidt honning eller sirup.
12.
TIP TIP: Grøden kan holde sig på køl i 2-3 dage.
13.
Når du vælger at skrue op for det grønne og økologien på tallerkenen, så gør du noget godt for vores klima, og du sparer dig selv, naturen og vores grund vand for sprøjtegifte.