Mos bananerne med en gaffel og pisk dem i æggemassen sammen med havregryn og kardemomme.
3.
Krydr med et nip salt.
4.
Steg ca. 12-14 små, tykke pandekager på den varme pande med olie eller smør.
5.
Du kan stege 2-3 ad gangen, alt efter hvor stor din pande er.
6.
Hold dem varme imellem to dybe tallerkner.
7.
Topping:
Skær imens æble, pære og banan i små stykker.
8.
Rør skyr med lidt vaniljepulver eller kardemomme.
9.
Servering:
Anret pandekagerne med skyr, frugt og dryp evt. med lidt ahornsirup eller honning.
10.
Servér straks.
11.
TIP: Top med frugt i sæson, friske bær om sommeren, citrus om vinteren.
12.
TIP TIP: krydderier som kardemomme, kanel og vanilje giver en fornemmelse af sødme.
13.
Sammen med bananen bliver det ekstra sødt.
14.
Derfor kan man undlade sukker i pandekagerne og vælge et af krydderierne i stedet.
15.
Når du vælger at skrue op for det grønne og økologien på tallerkenen, så gør du noget godt for vores klima, og du sparer dig selv, naturen og vores grund vand for sprøjtegifte.