HjemOpskrifterØkologiske små rabarber crumbles

Økologiske små rabarber crumbles

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 stk
Fyld:
  • øko rabarber400 g
  • øko sukker100 g
  • øko frisk ingefær1 spsk
  • øko majsstivelse1 spsk
Crumble:
  • øko smør150 g
  • øko hvedemel150 g
  • øko sukker100 g
  • øko finvalsede havregryn50 g
  • øko stødt kardemomme1 spsk
  • salt1 knivspids
Servering:
  • vaniljeflødeis0

Sådan gør du

  • 1.
    Fyld: Skær rabarberne i små stykker (ca. 2 cm) Vend rabarber med sukker, ingefær og majs- eller kartoffelstivelse.

  • 2.
    Fyld dem 5-6 små ovnfaste forme.

  • 3.
    Crumble: Smelt smørret.

  • 4.
    Blend mel, sukker, havregryn, kardemomme og salt sammen i en skål.

  • 5.
    Rør det smeltede smør i og fyld crumble på toppen af rabarberne.

  • 6.
    Bag kagerne i ca. 30 minutter, eller til toppen er sprød og rabarberne er møre.

  • 7.
    Servering: Servér dine crumbles varme eller lune, med vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche.

  • 8.
    Når du vælger at skrue op for det grønne og økologien på tallerkenen, så gør du noget godt for vores klima, og du sparer dig selv, naturen og vores grund vand for sprøjtegifte.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11115 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1134 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -2.8 g
Protein: 3.4 %2.3 g
Kulhydrat: 53.5 %35.7 g
Fedt: 43.1 %13.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;