Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Ovnstegt kylling med kål
Ovnstegt kylling med kål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
kyllingebryststykker med ben
4 stk
timianblad
1 stk
hvidkål
0.5 stk
spidskål
1 stk
citroner (usprøjtede)
2 stk
olivenolie
4 spsk
æbleeddike
2 spsk
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Del hvidkål i fire dele og lad stokken sidde på.
2.
Krydr med salt, peber og olivenolie og steg det ved høj varm (250 grader) i ca. 20 min.
3.
Skal være branket udenpå men blødt og gennembagt indeni.
4.
Krydr kylling med salt, peber og timian.
5.
Steg kyllingen i ovnen i 25 min.
6.
Mens kålen stadig er lun pilles den fra stokken i store stykker (kassér det yderste brankede lag)
7.
Hak spidskålen fint og bland med den stegte kål.
8.
Vend olivenolie, citronsaft, æbleeddike, salt og peber med kålen (må gerne have masser af syre).
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6796 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
316 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.7 g
Protein:
31.9 %
5.9 g
Kulhydrat:
18 %
3.3 g
Fedt:
50.1 %
4.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;