HjemOpskrifterPesto med persille og vesterhavsost

Pesto med persille og vesterhavsost

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 1 bundt kruspersille
  • 100 g vesterhavsost eller anden tørost
  • 50 g mandler
  • 1 dl olivenolie
  • friskpresset citronsaft
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Brun mandlerne let på en tør pande.

  • 2.
    Skyl persillen godt.

  • 3.
    Riv osten.

  • 4.
    Kom det hele i en blender med olivenolie.

  • 5.
    Smag til med salt, peber og citronsaft.

  • 6.
    Spæd evt. op med ekstra olivenolie, hvis der ønskes en tyndere pesto.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6259 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2318 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.9 g
Protein: 11.5 %15.7 g
Kulhydrat: 0.4 %0.6 g
Fedt: 88.1 %55.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;