HjemOpskrifterRåkost med appelsin, tranebær og æble

Råkost med appelsin, tranebær og æble

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • gulerod1 kg
  • æble1 stk
  • rosin1 dl
  • tørret tranebær1 dl
  • solsikkekerne0.5 dl
  • appelsin1 stk
  • citron (usprøjtet)1 stk
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl og riv gulerødderne groft.

  • 2.
    Skær æblet i tern.

  • 3.
    Bland det godt sammen og tilsæt rosiner og tranebær.

  • 4.
    Bland citron- og appelsinsaft saft sammen.

  • 5.
    Hæld det over råkosten og smag til med salt og peber.

  • 6.
    Lad råkosten trække ca. 30 min.

  • 7.
    Server til frikadeller, kylling eller fiskedeller.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3445 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
220 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -2.5 g
Protein: 7.7 %1.0 g
Kulhydrat: 72.7 %9.4 g
Fedt: 19.6 %1.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;