Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Risotto med perlebyg
Risotto med perlebyg
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
1 hakkede skalotteløg
3 dl perlebyg
1 liter hønsebouillon
olivenolie blendet med et halv bundt persille
40 g revet parmesanost
50 g smør
olivenolie
salt & sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Snit hvidløg og skalotteløg fint.
2.
Varm olie i en gryde og kom løg ved.
3.
Svits et par minutter og tilsæt perlebyg.
4.
Rør godt rundt og kom bouillon på lidt efter lidt.
5.
Lad pelebyggen løbende optage væden.
6.
Efter ca. 20 min. er perlebygen færdigkogt (skal stadig have bid).
7.
Sluk for gryden og kom ost, og smør ved.
8.
Kom låg på og lad det stå 5 min.
9.
Rør det hele godt sammen og kom persilleolien ved.
10.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
11.
Server med friskrevet ost og persille.
Forret
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6079 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
11.3 %
2.9 g
Kulhydrat:
50.5 %
13.0 g
Fedt:
38.2 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;