Det skal du bruge
0-30 min

Risotto med perlebyg
Sådan skal du gøre:
- Snit hvidløg og skalotteløg fint.
- Varm olie i en gryde og kom løg ved.
- Svits et par minutter og tilsæt perlebyg.
- Rør godt rundt og kom bouillon på lidt efter lidt.
- Lad pelebyggen løbende optage væden.
- Efter ca. 20 min. er perlebygen færdigkogt (skal stadig have bid).
- Sluk for gryden og kom ost, og smør ved. Kom låg på og lad det stå 5 min.
- Rør det hele godt sammen og kom persilleolien ved.
- Smag til med citronsaft, salt og peber.
Server med friskrevet ost og persille.
Energi pr. person: 2077 Kj/ 495 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,5 g
Kulhydrat: 12,5 g
Fedt: 7,0 g