Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Risotto med perlebyg
Risotto med perlebyg
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
fed hvidløg
1 stk
hakkede skalotteløg
1 stk
perlebyg
3 dl
hønsebouillon
1 liter
olivenolie blendet med et halv bundt persille
0
revet parmigiano reggiano
40 g
smør
50 g
olivenolie
0
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Snit hvidløg og skalotteløg fint.
2.
Varm olie i en gryde og kom løg ved.
3.
Svits et par minutter og tilsæt perlebyg.
4.
Rør godt rundt og kom bouillon på lidt efter lidt.
5.
Lad pelebyggen løbende optage væden.
6.
Efter ca. 20 min. er perlebygen færdigkogt (skal stadig have bid).
7.
Sluk for gryden og kom ost, og smør ved.
8.
Kom låg på og lad det stå 5 min.
9.
Rør det hele godt sammen og kom persilleolien ved.
10.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
11.
Server med friskrevet ost og persille.
Forret
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6079 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.5 g
Protein:
11.3 %
2.9 g
Kulhydrat:
50.5 %
13.0 g
Fedt:
38.2 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;