Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPARs grillunivers
Specialøl
Forskellige øltyper
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
SPAR tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Risotto med perlebyg
Risotto med perlebyg
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
1 hakkede skalotteløg
3 dl perlebyg
1 liter hønsebouillon
olivenolie
40 g revet parmesanost
50 g smør
olivenolie
salt & sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Snit hvidløg og skalotteløg fint.
2.
Varm olie i en gryde og kom løg ved.
3.
Svits et par minutter og tilsæt perlebyg.
4.
Rør godt rundt og kom bouillon på lidt efter lidt.
5.
Lad pelebyggen løbende optage væden.
6.
Efter ca. 20 min. er perlebygen færdigkogt (skal stadig have bid).
7.
Sluk for gryden og kom ost, og smør ved.
8.
Kom låg på og lad det stå 5 min.
9.
Rør det hele godt sammen og kom persilleolien ved.
10.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
11.
Server med friskrevet ost og persille.
Forret
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6340 kj / 1515 kcal
Næringsindhold pr. 100g
457 kj / 109 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
11.6 %
3.1 g
Kulhydrat:
50.8 %
13.6 g
Fedt:
37.6 %
4.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube
;