Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
1 fed hvidløg
1 hakkede skalotteløg
4 håndfulde perlebyg
1 l hønsebouillon
persilleolie (halvt bundt persille blendet med lidt olivenolie)
1 håndfuld revet tørost
50 g smør
Olivenolie
Citronsaft
Salt + peber

Risotto med perlebyg

Sådan skal du gøre: 
  1. Snit hvidløg og skalotteløg fint.
  2. Varm olie i en gryde og kom løg ved.
  3. Svits et par minutter og tilsæt perlebyg.
  4. Rør godt rundt og kom bouillon på lidt efter lidt.
  5. Lad pelebyggen løbende optage væden.
  6. Efter ca. 20 min. er perlebygen færdigkogt (skal stadig have bid).
  7. Sluk for gryden og kom ost, og smør ved. Kom låg på og lad det stå 5 min.
  8. Rør det hele godt sammen og kom persilleolien ved.
  9. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Server med friskrevet ost og persille. 

 

Energi pr. person: 2077 Kj/ 495 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,5 g
Kulhydrat: 12,5 g

Fedt: 7,0 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN