HjemOpskrifterRødbedesalat med crudité af beder og gulerødder

Rødbedesalat med crudité af beder og gulerødder

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 rødbeder
  • 2 gule beder
  • 2 gulerødder
  • 6 spsk æbleeddike
  • 1 saften fra en citron (usprøjtet)
  • frisk oregano
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl rødbeder, gule beder og gulerødder.

  • 2.
    Riv rødbederne på et rivejern.

  • 3.
    Kør gulerødder og gule beder fint på et mandolinjern og kom i en skål med koldt vand, så de ikke bliver brune.

  • 4.
    Vend rødbede med citronsaft, æbleeddike og salt og peber.

  • 5.
    Kom gule beder og gulerødder i en sigte så vandet kan trække fra.

  • 6.
    Læg dem i en skål ca. 15 min med lidt salt, peber og æbleeddike.

  • 7.
    Bland dem godt sammen med rødbederne og pynt med frisk oregano.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2272 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
166 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.3 g
Protein: 10.5 %1.0 g
Kulhydrat: 85.1 %8.3 g
Fedt: 4.4 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;