HjemOpskrifterRødbedesalat med crudité af beder og gulerødder

Rødbedesalat med crudité af beder og gulerødder

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • rødbeder4 stk
  • gule beder2 stk
  • gulerødder2 stk
  • æbleeddike6 spsk
  • saften fra en citron (usprøjtet)1 stk
  • frisk oregano0
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl rødbeder, gule beder og gulerødder.

  • 2.
    Riv rødbederne på et rivejern.

  • 3.
    Kør gulerødder og gule beder fint på et mandolinjern og kom i en skål med koldt vand, så de ikke bliver brune.

  • 4.
    Vend rødbede med citronsaft, æbleeddike og salt og peber.

  • 5.
    Kom gule beder og gulerødder i en sigte så vandet kan trække fra.

  • 6.
    Læg dem i en skål ca. 15 min med lidt salt, peber og æbleeddike.

  • 7.
    Bland dem godt sammen med rødbederne og pynt med frisk oregano.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1510 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
156 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -2.1 g
Protein: 10.4 %1.0 g
Kulhydrat: 84 %7.7 g
Fedt: 5.6 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;