Rugbrødssandwich med torskerognsmousse

fork and spoon
Madpakker
clock
0-30 min
Rugbrødssandwich med torskerognsmousse
Del med en ven

Ingredienser

1 personer

2 skiver groft rugbrød

 

Torskerognsmousse:

50 g luksus torskerogn

1 forårsløg, fintsnittet

25 g æble i små tern

1 spsk. kapers, hakket

1 spsk. karse

1 tsk. citronskal

1 tsk. citronsaft

salt og kværnet peber

1 spsk. creme fraiche 18 %

Sådan gør du

Kom torskerogn i en skål og findel det med en gaffel.

Bland torskerogn med snittet forårsløg, æbletern, kapers, karse, citronskal, citronsaft, salt og kværnet peber. Kom 1 spsk. creme fraiche i og vend rundt.

Torskerognsmousse kan med fordel laves aftenen inden.

Fordel torskerognmousse mellem 2 skiver groft rugbrød. Skæres i 2 trekanter. Pakkes ind i folie eller husholdningsfilm - god til madpakken!

 

Tip til børn:

Smør 2 skiver groft rugbrød med smør, kom 2 skiver torskerogn på det ene stykke.

Dryp lidt citronsaft på og top med remoulade efter smag, drys med salt og peber.

Læg rugbrødskive på toppen og skæres i 2 trekanter.

 

Tip til børn:

Torskerognsmousse kan også laves med hytteost, citronsaft, salt og peber.

 

 

Energi pr. person: 1283 Kj/ 305 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g.
Kulhydrat: 20,0 g.

Fedt: 2,5 g.