1 personer
2 skiver groft rugbrød
Torskerognsmousse:
50 g luksus torskerogn
1 forårsløg, fintsnittet
25 g æble i små tern
1 spsk. kapers, hakket
1 spsk. karse
1 tsk. citronskal
1 tsk. citronsaft
salt og kværnet peber
1 spsk. creme fraiche 18 %
Kom torskerogn i en skål og findel det med en gaffel.
Bland torskerogn med snittet forårsløg, æbletern, kapers, karse, citronskal, citronsaft, salt og kværnet peber. Kom 1 spsk. creme fraiche i og vend rundt.
Torskerognsmousse kan med fordel laves aftenen inden.
Fordel torskerognmousse mellem 2 skiver groft rugbrød. Skæres i 2 trekanter. Pakkes ind i folie eller husholdningsfilm - god til madpakken!
Tip til børn:
Smør 2 skiver groft rugbrød med smør, kom 2 skiver torskerogn på det ene stykke.
Dryp lidt citronsaft på og top med remoulade efter smag, drys med salt og peber.
Læg rugbrødskive på toppen og skæres i 2 trekanter.
Tip til børn:
Torskerognsmousse kan også laves med hytteost, citronsaft, salt og peber.
Energi pr. person: 1283 Kj/ 305 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g.
Kulhydrat: 20,0 g.
Fedt: 2,5 g.