HjemOpskrifterSkindstegt hvidfisk med stuvede svampe

Skindstegt hvidfisk med stuvede svampe

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • torsk (eller anden hvidfisk)600 g
  • skalotteløg2 stk
  • blandede svampe300 g
  • Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%0.25 liter
  • citron (usprøjtet)1 stk
  • olivenolie1
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Start med at rense svampe med en børste eller svamp.

  • 2.
    Hak løg groft.

  • 3.
    Varm en pande godt op med olivenolie.

  • 4.
    Når den er varm kommes lidt salt på, da det er med til at sikre at skindet bliver sprødt.

  • 5.
    Steg fisken med skindsiden nedad til den er næsten færdig.

  • 6.
    Når kødet begynder at blive klart, er det tid til at vende.

  • 7.
    Giv den ca. 30 sek. på den anden side.

  • 8.
    Sæt fisken til side og holde den varm.

  • 9.
    Kom lidt ekstra olie på panden og svits løg og svampe.

  • 10.
    Når en del af væden fra svampene er fordampet kommes fløden på.

  • 11.
    Lad det koge godt ind til saucen bliver tyk og cremet.

  • 12.
    Tag fra varmen og kom citronsaft på.

  • 13.
    Smag til med salt og peber.

  • 14.
    Anret med de stuvede svampe i bunden af tallerkenen og fisken ovenpå.

  • 15.
    Server med et godt brød eller kogt kartofler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6290 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
475 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.7 g
Protein: 34 %9.5 g
Kulhydrat: 6.8 %1.9 g
Fedt: 59.2 %7.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;