Skindstegt hvidfisk med stuvede svampe

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 g hvidfisk300 g blandede svampe2 stk skalotteløg0,25 l piskefløde1 stk citronOlivenolieSalt og peber

Sådan gør du

  1. Start med at rense svampe med en børste eller svamp.
  2. Hak løg groft.
  3. Varm en pande godt op med olivenolie. Når den er varm kommes lidt salt på, da det er med til at sikre at skindet bliver sprødt.
  4. Steg fisken med skindsiden nedad til den er næsten færdig. Når kødet begynder at blive klart, er det tid til at vende.
  5. Giv den ca. 30 sek. på den anden side.
  6. Sæt fisken til side og holde den varm.
  7. Kom lidt ekstra olie på panden og svits løg og svampe.
  8. Når en del af væden fra svampene er fordampet kommes fløden på.
  9. Lad det koge godt ind til saucen bliver tyk og cremet.
  10. Tag fra varmen og kom citronsaft på.
  11. Smag til med salt og peber.

Anret med de stuvede svampe i bunden af tallerkenen og fisken ovenpå. Server med et godt brød eller kogt kartofler.