Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Skindstegt hvidfisk med stuvede svampe
Skindstegt hvidfisk med stuvede svampe
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
torsk (eller anden hvidfisk)
600 g
skalotteløg
2 stk
blandede svampe
300 g
Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
0.25 liter
citron (usprøjtet)
1 stk
olivenolie
1
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Start med at rense svampe med en børste eller svamp.
2.
Hak løg groft.
3.
Varm en pande godt op med olivenolie.
4.
Når den er varm kommes lidt salt på, da det er med til at sikre at skindet bliver sprødt.
5.
Steg fisken med skindsiden nedad til den er næsten færdig.
6.
Når kødet begynder at blive klart, er det tid til at vende.
7.
Giv den ca. 30 sek. på den anden side.
8.
Sæt fisken til side og holde den varm.
9.
Kom lidt ekstra olie på panden og svits løg og svampe.
10.
Når en del af væden fra svampene er fordampet kommes fløden på.
11.
Lad det koge godt ind til saucen bliver tyk og cremet.
12.
Tag fra varmen og kom citronsaft på.
13.
Smag til med salt og peber.
14.
Anret med de stuvede svampe i bunden af tallerkenen og fisken ovenpå.
15.
Server med et godt brød eller kogt kartofler.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6290 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
475 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.7 g
Protein:
34 %
9.5 g
Kulhydrat:
6.8 %
1.9 g
Fedt:
59.2 %
7.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;