HjemOpskrifterStegt Victoria bars med krydrede linser

Stegt Victoria bars med krydrede linser

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g victoriafisk (kan evt. erstattes med torsk eller rødfisk)
  • 4 spsk karry
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 1 kanelstang
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1 spsk fennikelfrø
  • ½ liter hønsebouillon
  • olie til stegning

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog linserne i kyllingebouillon med fennikelfrø, kanel og spidskommen.

  • 2.
    Krydr fisken med karry, salt og peber.

  • 3.
    Varm en pande godt op med olie.

  • 4.
    Steg fisken med skindsiden nedad i ca. 5 min.

  • 5.
    Vend den og giv den ca. 30 sek. på den anden side.

  • 6.
    Anret med linser i bunden og fisken ovenpå.

  • 7.
    Server med yoghurt og koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3077 kj / 735 kcal
Næringsindhold pr. 100g
241 kj / 58 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 65.5 %9.3 g
Kulhydrat: 13.3 %1.9 g
Fedt: 21.2 %1.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;