HjemOpskrifterStegt Victoria bars med krydrede linser

Stegt Victoria bars med krydrede linser

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • victoriafisk (kan evt. erstattes med torsk eller rødfisk)600 g
  • karry4 spsk
  • citron (usprøjtet)1 stk
  • kanelstang1 stk
  • stødt spidskommen1 spsk
  • fennikelfrø1 spsk
  • hønsebouillon0.5 liter
  • olie til stegning0

Sådan gør du

  • 1.
    Kog linserne i kyllingebouillon med fennikelfrø, kanel og spidskommen.

  • 2.
    Krydr fisken med karry, salt og peber.

  • 3.
    Varm en pande godt op med olie.

  • 4.
    Steg fisken med skindsiden nedad i ca. 5 min.

  • 5.
    Vend den og giv den ca. 30 sek. på den anden side.

  • 6.
    Anret med linser i bunden og fisken ovenpå.

  • 7.
    Server med yoghurt og koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2981 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
234 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.4 g
Protein: 67 %9.2 g
Kulhydrat: 10.7 %1.5 g
Fedt: 22.3 %1.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;