Find butik
Ugens avis
Kontakt os
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Specialøl
Grillinspiration
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Stegt Victoria bars med krydrede linser
Stegt Victoria bars med krydrede linser
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
victoriafisk (kan evt. erstattes med torsk eller rødfisk)
600 g
karry
4 spsk
citron (usprøjtet)
1 stk
kanelstang
1 stk
stødt spidskommen
1 spsk
fennikelfrø
1 spsk
hønsebouillon
0.5 liter
olie til stegning
0
Sådan gør du
1.
Kog linserne i kyllingebouillon med fennikelfrø, kanel og spidskommen.
2.
Krydr fisken med karry, salt og peber.
3.
Varm en pande godt op med olie.
4.
Steg fisken med skindsiden nedad i ca. 5 min.
5.
Vend den og giv den ca. 30 sek. på den anden side.
6.
Anret med linser i bunden og fisken ovenpå.
7.
Server med yoghurt og koriander.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2981 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
234 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.4 g
Protein:
67 %
9.2 g
Kulhydrat:
10.7 %
1.5 g
Fedt:
22.3 %
1.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;