Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Stegt Victoria bars med krydrede linser
Stegt Victoria bars med krydrede linser
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g victoriafisk (kan evt. erstattes med torsk eller rødfisk)
4 spsk karry
1 citron (usprøjtet)
1 kanelstang
1 spsk stødt spidskommen
1 spsk fennikelfrø
½ liter hønsebouillon
olie til stegning
SÅDAN GØR DU
1.
Kog linserne i kyllingebouillon med fennikelfrø, kanel og spidskommen.
2.
Krydr fisken med karry, salt og peber.
3.
Varm en pande godt op med olie.
4.
Steg fisken med skindsiden nedad i ca. 5 min.
5.
Vend den og giv den ca. 30 sek. på den anden side.
6.
Anret med linser i bunden og fisken ovenpå.
7.
Server med yoghurt og koriander.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3077 kj / 735 kcal
Næringsindhold pr. 100g
241 kj / 58 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
65.5 %
9.3 g
Kulhydrat:
13.3 %
1.9 g
Fedt:
21.2 %
1.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;