HjemOpskrifterTomatketchup

Tomatketchup

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • olivenolie1 dl
  • løg1 stk
  • flåede tomater2 dåse
  • koncentreret tomatpuré1 dåse
  • brun farin100 g
  • tørrede friske chilier2 stk
  • stødt spidskommen1 tsk

Sådan gør du

  • 1.
    Svits løget i olivenolie.

  • 2.
    Steg spidskommen og chili af – ganske kort.

  • 3.
    Kom tomatpure og farin på og lad det stege lidt.

  • 4.
    Hæld eddiken i og herefter de flåede tomater.

  • 5.
    Lad blandingen koge godt igennem ca. 30 min.

  • 6.
    Blend evt. ketchuppen med en stavblender eller lad den være som en grov kompot.

  • 7.
    Hæld på skoldede glas og kom på køl.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6200 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
499 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.0 g
Protein: 4.4 %1.3 g
Kulhydrat: 39.9 %11.7 g
Fedt: 55.7 %7.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;