Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
2 løg
2 fed hvidløg
Olie til stegning
1 rød peberfrugt i strimler
1 fennikel i strimler
½ rød chili i små tern
1 tsk. fennikelfrø
1 dåse tomat koncentrat 140 g
2 laurbærblade
1 stilk rosmarin
Frisk timian
2 dåser hakket tomat
Ca. 3 dl. vand
2 spiseskefulde sukker
Salt og peber

Tomatsovs med chili og fennikel

Sådan skal du gøre: 

Følg fremgangsmåden i ‘En god basis-tomatsovs’, men byt gulerod og pastinak ud med fennikel, peberfrugt, chili og fennikelfrø, og tilføj timian med de andre krydderier. Så får du en mere kraftfuld tomatsovs.

 

Tip!

Kom tomatsovsen på glas, og gem den i køleskabet. Du skal skolde glassene i kogende vand, og derefter hælde tomatsovsen i, mens den stadig er kogende. Sørg for, at glassene er helt fyldt, så der er mindst muligt luft i – så holder sovsen længere.

 

Energi pr. person: 766,1 kJ / 183 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 1,6 g

Kulhydrat: 8,4 g

Fedt: 1,2 g 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN