Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Grillinspiration
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Bagte rødder med vinaigrette og sprødt rugbrød
Bagte rødder med vinaigrette og sprødt rugbrød
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
skrællede gulerødder
500 g
skrællede rødbeder
500 g
rugbrød ca. 2 mm tykt
3 skive
olivenolie
5 spsk
sherryeddike
2 spsk
sennep
1 spsk
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Rugbrødet bages helt sprødt i ovnen på 200 grader med lidt havsalt og olivenolie.
2.
Skær gulerødderne og rødbederne ud i ensartede stykker.
3.
Vend dem med lidt olivenolie og salt og peber og bag dem på 200 grader i ca. 20-30 min.
4.
De skal stadig have bid.
5.
Tag dem ud og lad dem køle lidt af.
6.
Rør olie, eddike og sennep sammen til en vinaigrette.
7.
Hæld det over rødderne og smuldr det sprøde rugbrød ovenpå.
8.
Så er de klar til servering.
9.
Rødderne fungerer rigtig godt som lækkert tilbehør til både kød og fisk.
Grøntsager
Forret
Tilbehør
Hurtig
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5893 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
457 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
3.1 g
Protein:
6 %
1.6 g
Kulhydrat:
49.2 %
13.2 g
Fedt:
44.8 %
5.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
;