4 personer
Hak løg, og hak hvidløg og frisk chili fint. Varm en gryde op med olivenolie og sauter løg, hvidløg og chili i 4 minutter. Riv gulerødder, og kom det i gryden. Lad det sautere i yderligere 2 minutter. Kom hakket oksekød i og lad det blive brunt og gyldent. Kom tomatkoncentrat og balsamicoeddike ved og lad det koge i 1 minut. Tilsæt hakkede tomater og vand. Lad retten koge under låg i 20 minutter ved medium varme. Smag til med salt og peber.
Lav squashpasta ved brug af en spiralizer eller en kartoffelskræller. Læg squashstrimlerne i vand, inden blanchering. Squashpasta skal blanchere i kogende vand tilsat salt. Lad dem herefter dryppe af i en sigte.
Anret squashpasta, top med bolognese og pynt med frisk basilikum.
Energi pr. person: 1251 kJ/298 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 3,5 g