Bolognese med squashpasta

fork and spoon
Middagsretter
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Bolognese:1 løg2 fed hvidløg1 rød chili2 spsk olivenolie 100 g gulerødder400 g hakket oksekød 1 ds tomatkoncentrat2 spsk balsamicoeddike1 ds hakkede tomater2 dl vand2 tsk salt1 tsk peber Squashpasta:2 stk squashPynt: Frisk basilikum

Sådan gør du

Hak løg, og hak hvidløg og frisk chili fint. Varm en gryde op med olivenolie og sauter løg, hvidløg og chili i 4 minutter. Riv gulerødder, og kom det i gryden. Lad det sautere i yderligere 2 minutter. Kom hakket oksekød i og lad det blive brunt og gyldent. Kom tomatkoncentrat og balsamicoeddike ved og lad det koge i 1 minut. Tilsæt hakkede tomater og vand. Lad retten koge under låg i 20 minutter ved medium varme. Smag til med salt og peber.

Lav squashpasta ved brug af en spiralizer eller en kartoffelskræller. Læg squashstrimlerne i vand, inden blanchering. Squashpasta skal blanchere i kogende vand tilsat salt. Lad dem herefter dryppe af i en sigte.

Anret squashpasta, top med bolognese og pynt med frisk basilikum.

 

Energi pr. person: 1251 kJ/298 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 3,5 g