Scan & Betal

Scan & Betal

Scan & Betal testes i øjeblikket i udvalgte butikker

 

I SPAR ønsker vi at gøre dagens indkøb nemt for vores kunder og har derfor udviklet Scan & Betal som en del af vores fordelsapp SPAR SAMMEN.

Prøv Scan & Betal i udvalget SPAR-butikker på Sjælland: SPAR Borup, SPAR Ejby, SPAR Nykøbing Falster og SPAR Teglholmen. Vi håber også snart at kunne tilbyde Scan & Betal i en butik nær dig! Hent vores app og bliv opdateret, så snart vi er klar i din lokale SPAR.

 

Sådan gør du

Med Scan & Betal kan du pakke dine varer i din pose eller net, mens du går igennem butikken, og betale for varerne, når du står i betalingszonen ved kassen.

Alt du skal gøre for at komme i gang, er at downloade appen, hvis du ikke allerede er SPAR SAMMEN medlem. Tilknyt dit betalingskort til appen og så er du klar til at handle nemt og hurtigt. 

Husk at scanne en pose fra vores poseholder ved indgangen, hvis du ikke har fået din egen pose eller net med hjemmefra.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor har jeg ikke Scan & Betal i min app?

Svar: Da vi ikke har Scan & Betal i alle vores butikker endnu, skal du ændre din favoritbutik til en butik, der har Scan & Betal:

SPAR Borup

SPAR Ejby

SPAR Nykøbing falster

SPAR Teglholmen

 

Hvorfor skal jeg tilføje mit betalingskort igen?

Svar: Når du tilføjer et betalingskort som medlemskort, så tilføjer de det ikke med MitID. Det er nødvendigt for at du kan betale med betalingskortet i Scan & Betal, og derfor skal det desværre tilføjes på ny. Alternativt kan du bruge MobilePay ved betalingen.

Download SPAR SAMMEN appen

og få ekstra gode medlemsfordele allerede i dag
Download app'en
Fordelsapp SPAR SAMMEN
;