Grillunvivers

Velkommen til SPARs grillunivers

Grillopskrifter for enhver smag

 

Ligegyldigt om du er en erfaren grillmester eller helt nybegynder, er der utallige opskrifter og teknikker at udforske i grillverdenen. Vores slagter Thomas har fundet alle sine favoritopskrifter og tips og tricks frem. Der er noget helt særligt ved smagen, der kan opnås når du griller din mad. Fra det lettere forkullede ydre af en perfekt tilberedt bøf til den røgede, træfyrede smag af grillede grøntsager. På vores grillunivers vil slagter Thomas hjælpe dig med at udforske grillverdenen. Så tænd op for grillen, tag fat i tangen og lad os komme i gang med at tilberede lækker mad!

Kødopskrifter

Kød på grillen

På denne side kan du få inspiration til dit grillkød. Få tips til hvordan du let opgraderer din grillede hakkebøf og find lækre opskrifter på andet kød til grillen. Du kan også finde vores 2 bud på helt fantastiske marinader til dit grillkød.

Læs mere

Salat med grillet spidskål

Grøntsager på grillen

Grillen er ikke kun fantastisk til kød. Der er mange grøntsager, der bliver helt vidunderlige efter en tur på grillen. På denne side kan du finde opskrifter der fungerer som tilbehør til dit grillkød. Derudover finder du grøntsagsopskrifter, der sagtens kan fungere som stjernen i dit grillmåltid.

Læs mere

Opskrifter til din grillaften

Uanset om du er en erfaren grillmester eller lige er begyndt, kan disse sider hjælpe dig med at tage dine grillfærdigheder til næste niveau. Leder du stadig efter grill opskrifter, så tjek vores opskriftside ud.

Med nemme opskrifter kan du imponere dine venner og familie med dine kulinariske færdigheder og skabe lækre måltider, som alle vil elske. Så tænd for din grill og gør dig klar til at tilberede noget særligt!

Nysgerrig på øl?

Øl til maden?

Hvad skal du drikke til grillmaden? Gå på opdagelse i vores specialølunivers og bliv klogere på, hvilke øl der matcher bedst med din grillmad, så du får en endnu bedre madoplevelse, når der tændes op for grillen på de lune sommeraftener.

Læs mere

LÆST UGENS AVIS?

Spar penge og køb ind til sommerens grillaftener hos SPAR.
Find den her
Spar ugens avis
;