Grillunvivers

Grillopskrifter for enhver smag

Bliv inspireret

Slagteren Thomas har fundet alle sine favoritopskrifter og tips og tricks frem. Find masser af inspiration til hvad du kan smide på grillen - kød, tilbehør, desserter og børneretter. Er du ikke til kød, finder du også opskrifter på vegetarretter.

Varm ananas i flødeskum

Grillede desserter

Få slagterens bud på grillede desserter med smag af sommer. Du finder både bud til børn og voksne. Alle sammen nemme og lige til at smide på grillen.

Læs mere

Hotdog

Opgrader din hotdog

Skal der grilles hotdogs og har du lyst til at prøve noget nyt, så få slagterens tips til, hvordan du kan give den klassiske hotdog et twist. Få også slagterens tips til den perfekte grillpølse, som ikke sprækker.

Læs mere

burger

Opgrader din burger

Få slagterens tips til, hvordan du kan opgradere din burger på forskellige måder. Se også hvordan du kan grille hakkebøffen, så den sidder lige i skabet.

Læs mere

Kødopskrifter

Kød på grillen

Få inspiration til dit grillkød: den gode bøf, få slagterens favoritmarinader, og ikke mindst bud på nemmere retter til hverdagen, hvor det skal gå lidt hurtigere. 

Læs mere

Peberfrugt

Vegetarretter på grill

Når der ikke skal kød på grillen, får du her slagterens bud på hvad du kan grille, så der er noget for enhver smag.

Læs mere

Salat med grillet spidskål

Tilbehør til grillen

Forny tilbehøret til din grillaften. Få masser af tips til nemt tilbehør, når du griller: salater, bagte grøntsager, hjemmelavet hvidløgsflute og meget mere.

Læs mere

Alletiders skumfiduser

Grillhits til børnene

Skal det være børnevenligt, får du her lidt for enhver smag. Find tips til, hvad der sikkert vil blive et hit for børnene, og hvor de også kan være med i køkkenet og ved grillen - i børnevenlig afstand.

Læs mere

Marinade

Få slagterens tips til en nemmere grillaften

Læs mere
Grillmester

Bliv guidet til den perfekte grillsommer

Læs mere
Kødopskrifter

Få perfekt grillkød hver gang

Læs mere
;