Grillunvivers

Kød på grillen

Planlægningen af en grillaften starter med kødet

Grillet medister med frisk sommersalat

Grillet medister med frisk sommersalat

Prøv en lækker grillet medister med sommersalat.

Se opskrift

Ribeye med karamelliserede løg og gulerodspuré

Prøv en grillet ribeye til din grillaften. Få opskriften med karmelliserede skalotteløg og gulerodspuré her.

Se opskrift

Grillet ribeye med karamelliserede skalotteløg og gulerodspuré
Grillet entrecote med parmesanost og basilikum, hertil grillet grønt og kartoffelsalat med radiser

Grillet entrecote med parmesanost og basilikum, grillet grønt og kartoffelsalat

Grill en smagfuld entrecote og server den med en frisk kartoffelsalat og grillede grøntsager.

Se opskrift

Lækre marinader

Med den rette marinade bliver grillkødet et sikkert hit. Slagter Thomas har afsløret to af sine favoritmarinader - nemlig en barbecue marinade, som går til alle slags kød eller en grillmarinade som er bedst til grisekød.

Se opskrifter 

Marinade
Grillet krydret burger med avocadocreme og søde kartofler

Få inspiration til din burger

Få slagterens tips til, hvordan du kan opgradere din burger på forskellige måder. Se også hvordan du kan grille hakkebøffen, så den sidder lige i skabet.

Se mere

Opgrader din hotdog

Skal der grilles hotdogs og har du lyst til at prøve noget nyt, så få slagterens tips til, hvordan du kan give den klassiske hotdog et twist. Få også slagterens tips til den perfekte grillpølse, som ikke sprækker.

 

Se mere

Hotdog

Hurtige kødtips til hverdagen

moerbrad_paa_spyd_800x568_0

Svinemørbrad på spyd

Skær en svinemørbrad i tern og sæt ternene på et spyd sammen med peberfugt og rødløg. Derefter pensler du med lidt chilidressing og griller hele herligheden.

Luksuskylling

Kyllingebryst med chorizo

Skær nogle snit på tværs af et helt kyllingebryst og pres lidt chorizopølse ned i snittene og snør et stykke bomuldssnor rundt om. Derefter skal der blot grilles og nydes.

opgrader_dine_boeffer_800x568_0

Opgrader dine bøffer

Opgradér dine hakkebøffer med finthakket løg, hakket kapers, purløg, æggeblomme, salt og kværnet peber. Ælt det hele sammen og form bøfferne. Derefter skal de grilles og kan fx bruges i en skøn burger.

Svampe

Slagterens bud på vegetar grillretter

Se mere
Salat med grillet spidskål

Forny dit tilbehør når du griller

Se mere
Varm ananas i flødeskum

Grillede desserter med smag af sommer

Se mere
alletiders_skumfiduser_800x568_0

Underholdning og forkælelse til børnene

Se mere