SPAR tilbyder

I SPAR finder du en bred vifte af gode indkøbsmuligheder, hver gang du handler
Gestus

Gestus

Gestus er synonymt med god hverdagsmad – det er den gode smag til hverdagspriser. Du finder et bredt udvalg af smagfulde varer fra Gestus, og der bliver hele tiden udviklet nye og spændende produkter, som du kan glæde dig til. Gestus tilbyder bl.a. forskellige typer af mel, slik & kager, pastaer & pestoer, dressinger, spreads & tapenader, olier & eddiker, samt kød og pålæg.

Grøn Balance

Grøn Balance

I SPAR finder du et stort udvalg af produkter fra Grøn Balance, som er det naturlige valg for dig, der ønsker at spise økologiske fødevarer, værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Det brede sortiment i Grøn Balance byder på en lang række økologiske mad- og drikkevarer og allergi- og miljøvenlige pleje- og husholdningsprodukter.

Læs mere her
First Price

First Price

First Price er helt enkelt gode dagligvarer til dig, der vil have mest muligt ud af dine penge. Valget er enkelt, for prisen er så lav, som den kan blive, og udvalget dækker det meste. Det betyder, at du og din familie både kan fylde indkøbsvognen og hverdagen med lige præcis det, der betyder allermest for jer. I får altid mere for mindre.

Gul Pris

GUL PRIS er vores priskoncept, som sikrer dig discountris på over 400 hverdagsvarer. Vi matcher nemlig prisen på et bredt udvalg af varer hos Netto og REMA 1000.

 

LÆS MERE HER

Gul Pris figur
Vintorvet

Vintorvet

Hos din lokale SPAR købmand finder du et bredt og særligt udvalg af vine, som dækker et hvert behov. Vi tilbyder nemlig mere end 230 forskellige vine fra hele verden, hvoraf 12 af dem er økologiske vine. Det betyder, at du kan købe vin til forskellige lejligheder – fx hverdag, weekend, festlige begivenheder – eller hvis du synes, at det er tid til selvforkælelse. Find vores aktuelle vine i ugens avis. Vi tilpasser vores udvalg efter årstiderne, så vi fx har et ekstra stort udvalg af rosé- og hvidvine til foråret og tungere rødvine til efteråret. Med vores brede vinudvalg har du noget at vælge imellem, og du finder vine i alle prisklasser.

Øllingegaard

Øllingegaard

Øllingegaard er et dejligt, lokalt mejeri, hvis hjerte banker for økologi og det naturlige. Derfor er Øllingegaard også stolt leverandør af velsmagende, økologiske mejeriprodukter til hele ugen. Det er mælk til morgenmaden, smør til brødet, kakaomælk og yoghurt til den lille sult – Ja, og meget, meget mere. Og så er det hele lige til at lægge i kurven, når du handler hos din lokale SPAR-købmand. Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at få mejeriprodukter med hjem, som er produceret med en holdning til kvalitet, god smag og til godt madhåndværk. Og til naturen, selvfølgelig.

Læs mere her
Irish Hereford

Irish Hereford

Fra de frodige græsarealer i Irland præsenterer vi med stolthed vores nøje udvalgte og fineste steaks - certificeret irsk Hereford. Alle vores steaks kommer fra førsteklasses certificerede unge dyr - kun stude og kvier - som er opdrættet i Irland, hvor de går på græs det meste af året. Den nærende kost af frodigt græs er med til at give kødet det naturlige høje niveau af fedtmarmorering, som giver ekstra saftigt, mørt og smagfuldt kød. Den unge alder på dyrene, kombineret med modningen af kødet, er med til at give endnu mere mørhed og smag.

Hent vores fordelsapp SPAR SAMMEN

Med fordelsappen SPAR SAMMEN får du masser af fordele allerede i dag
Se mere her
Fordelsapp SPAR SAMMEN
;