Grillunvivers

Grøntsager på grillen

Grillede grøntsager

Hos SPAR er vi vilde med grillede grøntsager. På denne sider viser slagter Thomas en række opskrifter på grillede grøntsager, som både kan fungere som tilbehør til grillkød eller fungere som en ret for sig selv. Alle disse opskrifter kan tilberedes på 30-60 minutter.

Grillede peberfrugter med fyld

Grillede peberfrugter er en populær ret, der kan tilberedes på mange forskellige måder. En lækker opskrift er grillede fyldte peberfrugter med kikærter, quinoa og sesamdressing. Opskriften er både sund og velsmagende og kan serveres som en let frokost eller som en del af en større middag.

Peberfrugt
Grillede kartofler med oregano

Kartofler på grillen

Kartofler er en klassisk rodfrugt, der også egner sig godt til grillen. Grillede kartofler med oregano på spyd, er en simpel og lækker ret, der kan tilberedes på kort tid. Her skal du allerhelst bruge små nye kartofler der sættes på spyd og grilles helt sprøde på ydersiden.

Grillede søde kartofler

Grillede søde kartofler er en sød og lækker rodfrugt, der er perfekt til grillen. De kan tilberedes med krydderier og serveres med en cremet krydderurtecreme og ristede græskarkerner. Opskriften er sund og er en perfekt måde at nyde søde kartofler på.

søde kartofler på grill

Genvej til hjemmelavet hvidløgsflute

Skær skiver i dine flutes, men ikke helt igennem. Bland blødt smør med knust hvidløg og krydderurter og fordel smørret mellem skiverne, inden du lægger brødet på grillen.

PS. Husk at lave rigeligt – det smager skønt! 

Hjemmelavede hvidløgsflutes
Kold kartoffel salat

Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat er et klassisk sommerhit til grillaftener. Friskheden fra kartoffelsalaten er ideel som kontrast til den tunge røgede grillmad. Kartoffelsalaten har kun godt af at stå lidt, så du kan med fordel lave den i god tid.

Portobellosvampe med det hele

En grillet portobellosvamp kan både fungere som en alternativ til grillbøffen eller som fantastisk tilbehør til f.eks. en grillet mørbrad eller den grillede pølse

Portobellosvampe med det hele
TC kok

Planlægningen af en grillaften starter med kødet

Vi har samlet et udvalg af lækre grillopskrifter til en sommeraften eller besøg af familie eller venner

 

Læs mere 

Øl til maden?

Hvad skal du drikke til grillmaden? Gå på opdagelse i vores specialølunivers og bliv klogere på, hvilke øl der matcher bedst med din grillmad, så du får en endnu bedre madoplevelse, når der tændes op for grillen på de lune sommeraftener.

 

Læs mere

Nysgerrig på øl?
;