Lav en lækker kryddersmør med persille, revet citronskal, citronsaft, salt og peber. Smør den på dine grillede majs og sig uhm!
Skær din spidskål i kvarte og grill stykkerne, inden du bruger dem i en salat – med granatæblekerner, græskarkerner og sprøde æbler.
Kom små let kogte kartofler på et træspyd. Grill dem, hvorefter du pensler dem med olivenolie og drysser tørret oregano og hvidløgssalt på.
Kartoffelsalat er et sikkert hit specielt til grillet svinekød eller pølser.
Skær skiver i dine flutes, men ikke helt igennem. Bland blødt smør med knust hvidløg og krydderurter og fordel smørret mellem skiverne, inden du lægger brødet på grillen.
PS. Husk at lave rigeligt – det smager skønt!
Skiver af daggammelt franskbrød pensles med olivenolie og drysses med salt. Rist brødet på grillen og servér det med finthakkede tomater og frisk basilikum. Prøv også at blande finkhakket mozzarella med tomatblandingen.
Pil stokken af svampen og vend den med bunden opad. Fyld svampen med gedeost eller blåskimmelost, flydende honning og timian. Grill svampen og nyd resultatet.
Lav en marinade af karry, gurkemeje, eddike, honning og olivenolie. Vend gulerødderne i marinaden og steg dem møre i en foliebakke på grillen.
Lav overraskende gode tomater med en blanding af gedeost eller salatost, lidt honning, rød chili og frisk timian. Blandingen kommes i udhulede tomater. Pak tomaterne ind i sølvpapir og grill.