Lækkerier til fastelavnstønden

Købmanden anbefaler

Træt af rosinpakker og minislikposer?

Her får du tre forslag til alternative godter, du kan komme i fastelavnstønden.
Købmanden anbefaler

Fastelavn er en af de stærkeste, danske traditioner med lege, udklædning og selvfølgelig lidt til den søde tand. I godt og vel 15 år har SPAR-købmanden på Ellevej i Frederiksværk skaffet lækre ting til tønden, når de fejrer fastelavn med de lokale spejdere.

Her har Torben Lauridsen og hans købmandsmakker haft succes med at komme få, men lækre ting i tønden – og så ved siden af servere godteposer, som ikke behøver at være robuste og indpakkede.

På den måde kan børnene få noget at gumle på, uden at de behøver kravle rundt oven på hinanden og uden at give afkald på det sjove ved at se tøndens indhold falde ud.

Mini originaler 6-pak

KiMs

”De lækre KiMs-chips kommer i små poser med forskellige smag og farver passer godt til en fastelavnstønde. Derudover er KiMs chips i den lækre ende af kvalitetsskalaen, og så kan poserne sagtens tåle at falde ned på jorden.”

 

Poppede Popcorn

Gestuz

”Fyldt i mindre poser kan popcorn være gode til at skabe volumen i fastelavnstøndens indhold, uden at det bliver alt for dyrt. Især når de allerede er poppede, kan det nærmest ikke blive nemmere at lave nogle hurtige ”portionsanretninger” at fylde tønden med.”

 

Økologiske frugtstænger

Grøn Balance

”De indpakkede frugtstænger er økologiske, uden tilsat sukker og fås i flere smagsvarianter, så de kan fungere som et lækkert, sundt indspark til det sædvanlige fastelavnstøndefyld.”

Andre læste også...

Hverdagstips

Vi guider dig til en nemmere hverdag

Læs mere her
Mad med børn

Find den nemme madplan

Læs mere her
Opskrifter

Få inspiration til køkkenet

Find opskrift

Fordele kun for dig

Med fordelsappen SPAR SAMMEN får du hver uge særlige fordele, som kun gælder for dig.
Læs mere
Fordelsapp SPAR SAMMEN
;