Hverdagstips

Hverdagstips

Ville du også ønske, at hverdagen indimellem var lidt nemmere?
Så læs med her, og få tips og tricks til, hvordan du nemmest kommer i mål med nogle af dagligdagens udfordringer.

Find vores hverdagstips her:

Rengøring af fuger

Tips til afkalkning og rengøring af badeværelse

Herinde får du gode råd til at gøre hele badeværelset rent - fra afkalkning af toilet til rengøring af brusehoved. Ønsker du en nem op effektiv rengøring, kan du læse videre og få vejledning i afkalkning og rengøring af badeværelse.

Læs mere her
Citronsyre

Sådan gør du rent med citronsyre

Hvis genstridige pletter, hårdføre kalkophobninger og stædigt snavs er din banemand, så kan citronsyre blive din nye husholdningshelt. Det er dog ikke alle materialer og overflader, der kan tåle et møde med den sure rengøringsblanding, så bevæg dig forsigtigt frem.

Læs mere her
Gør din ovn rent

Rengøring af ovn: Sådan gør du det til en leg

Ondt i ryggen, hårdt skurearbejde og blå mærker på knæene. For mange er ovnen en yderst trættende del af køkkenrengøringen, som kræver både knofedt og akavede arbejdsstillinger – men faktisk behøver det ikke være så surt endda.

Læs mere her
Skimmelsvamp

Sådan kommer du skimmelsvamp til livs

Hvad er skimmelsvamp, hvor kommer det fra, og hvordan slipper du af med det? Alt det og meget mere får du svar på i denne guide.

Læs mere her
Sølvfisk

Hvad er sølvfisk, og hvordan bekæmper du dem?

Du kender måske det lille aflange insekt fra badeværelsesgulvet – og du ved måske også allerede, at insektet ikke gør nogen fortræd. Men hvorfor kravler de rundt ude på badeværelset, og hvordan kommer du af med dem?

Læs mere her
Vinduespudsning

Sådan pudser du dine vinduer

Rene vinduer er en fryd, og vinduespudsning er heldigvis ikke en kunst. Derfor har vi i denne artikel samlet en række lette og simple råd til, hvordan du vasker dine vinduer som en professionel.

Læs mere her

SPAR SAMMEN hos din lokale købmand

Med fordelsappen SPAR SAMMEN får du masser af fordele allerede i dag
Læs mere
Fordelsapp SPAR SAMMEN
;