70 år som hele Danmarks supermarked


Fra lokale købmænd til Danmarks lokale supermarked 

SPAR fylder 70.
Og lige siden vi flyttede ind i vores første lokale, har det handlet om det lokale.
Fra dengang vi var lokale købmænd, til i dag hvor vi er hele Danmarks lokale supermarked. 

 

Som hele Danmarks lokale supermarked, har vi et ansvar.
Et ansvar for, at der er friske, danske varer på hylderne. Fra mejeri og kød – til frugt og grønt. Men vi har også et større ansvar.

Et ansvar for at støtte det lokale, de lokale producenter, og holde Danmarks lokalområder rene. Et ansvar for at tilbyde et stort udvalg lige rundt om hjørnet. Til faste, lave priser på det, kunderne bruger mest. Det er nu engang, derfor vi hedder SPAR - og har heddet det i de sidste 70 år.

 

Fra et lille vareudvalg til et bredt udvalg af friske varer

Den dag i dag har SPAR mere end 5.500 varer på hylderne. I vores sortiment finder du altid et bredt udvalg af friske danske varer, fra mejeri og kød til frugt og grønt. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsvarer, til lave priser på det du bruger allermest. 

Fra 16 kvadratmeter i Hjerting til 698 på Teglholmen

SPAR fylder 70 år. Og lige siden vi flyttede ind i vores første lokale, har det handlet om det lokale. Fra dengang vi var lokale købmænd, til i dag hvor vi er hele Danmarks lokale supermarked, med et stort udvalg lige rundt om hjørnet, på friske, danske varer – fra mejeri og kød, til frugt & grønt. Til faste, lave priser på det du bruger mest. 
Det er nu engang, derfor vi hedder SPAR – og har heddet det i de sidste 70 år.

SPAR 70 år

Fra mælk var på flaske til i dag, hvor den er i Grøn Balance

SPAR fylder 70 år. Og lige siden vi flyttede ind i vores første lokale, har det handlet om det lokale. Det gør det også i dag, hvor vi blandet andet i samarbejde med danske Øllingegaard leverer økologisk mælk og mejeriprodukter under vores eget mærke, Grøn Balance. 
Det er nu engang derfor, vi hedder SPAR og har heddet det de sidste 70 år.

SPAR 70 år mælk

Fra kartoffelkur i 80’erne til taco tirsdag med familien

SPAR fylder 70 år. Og lige siden vi flyttede ind i vores første lokale, har det handlet om det lokale. Vi har været en del af din hverdag i 70 år – med et bredt udvalg af friske, danske varer – fra mejeri og kød, til frugt & grønt. Til faste, lave priser på det du bruger mest. 
Det er nu engang derfor, vi hedder SPAR og har heddet det de sidste 70 år.

SPAR 70 år kartoffel

Læst avisen?

Ugens avis byder på alt fra lækkert kød, frisk frugt og grønt og meget meget andet.
Læs den her
Ugens avis
Grøn Balance

Grøn Balance

Økologi er for alvor blevet en fast del af de daglige indkøb – i SPAR lancerede vi i 2010 vores eget økologiske mærke Grøn Balance. En bred serie af økologiske fødevarer som altid bærer det danske Ø-mærke og/eller det grønne europæiske økologimærke.

KIMs

Den sprøde ostesnack fra KIMs kom til verden lang tid før chips-kongen Jørgen – vi skal faktisk helt tilbage til discoens tidsalder, nemlig i 1977. Her blev KIMs Ostepops for første gang solgt i Danmark.
Ostepops
Gajol

Ga-Jol

Det danske vejr er Ga-Jol vejr. Og det har det været siden 1974, de da livskloge citater blev fast inventar i låget på de små æsker.

Matilde

Matilde kakao blev introduceret for danskerne i 1970, og har siden udviklet sig til at være det ikoniske kakaomælk-mærke, vi kender i dag.
Matilde
Coca Cola

Coca-Cola

Lyden at en iskold Coca-Cola, der åbnes, kan gøre de fleste tørstige. Gennem årenes løb er der udkommet mange varianter af den populære drik. Den sukkerfri Coca-Cola Zero sodavand kunne købes for første gang i et dansk supermarked i 2007. Den 15. januar for at være præcis.
SPAR 70 år

Kreditering

Fotografier venligst udlånt af Engesvang Lokalhistoriske arkiv, Lokalhistorisk arkiv for Korsør og omegn, Lumby sogns lokalhistoriske arkiv, Industrimuseet Frederiksværk, Egnssamlingen Saltum. Særlig tak til Ulla Kamp Knudsen og hendes familie for udlån af private billeder af Johannes og Herdis Kristiansen og SPAR butikken i Hjerting.
 

Find din lokale SPAR

Klik her
Find butik
;